Opdateret
04-05-2009

Ringsted IF herrefodbold
YNGLINGE 90-91
Forår 2009

Retur Jans sider

Ringsted Herrefodbold
RIF hold

U19 1 p 4
U19 Pokalturnering
U19 2 p 5
U21 B p 17
Senior 1
Ringsted Idrætsanlæg
hjemmekampe

SBU

Modstandere

AB
U19

Køge
U19
Næstved
U19
Slagelse
U19
Team Lolland
U19


BILLEDER fra tidligere
tider med 90'erne
Silkeborg 2003

Holdbilleder
Billeder fra
England 2006
Ungarn 2004
søndag
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag 

Træningstid - Mandag - onsdag - fredag - Baneoversigt klik her
Kalender - klik her   -
Debatforum genoplivet- klik her  -  skriv pænt - ulødige indlæg slettes/ vh jan
 
04-05-09


Holdet kan nu følges på
Ringsted Herrefodbold
 

22-04-09

Team Lolland - Ringsted 0-0 
Det var med bange anelser vi tog af sted til Nakskov. Vi skulle spille kl. 18.30 så vi tog af sted fra Ringsted kl. 16.00 for at vi kunne få alle spillerne med. Vi ankom på Nakskov stadion kl. 18.00 så en hurtig briefing og omklædning så kl. 18.15 var der opvarmning. Ikke de bedste betingelser men spillerne tog det i stiv arm og spillede en flot 1.halvleg og 2 oplagte muligheder for mål men bolden ville ikke ind.
Pausen blev brugt på at holde motivationen og gejsten, men 2. Halvleg blev en rodet gang fodbold lange bolde og ikke nogen samspil ( træthed ) Ja det var det nok og kampen ende 0-0 så 1 point med hjem er ok.
Jeg må sige at Teem Lolland havde gjort noget ud af kampen. Kampprogram , linjevogter, kamp på stadion, og så var der mange tilskuer , hvor 3 af dem kom fra Ringsted.

Næste kamp er på lørdag mod Køge hjemme kl. 13.30 på bane 4 så kom og støt drengene.

Henrik Pallesen
 

18-04-09

Ringsted - Næstved  1-0  Ynglinge vandt den første kamp i Mesterrækken
Så kom vi i gang efter en meget svag indsats af spillerne omkring opstart af året. Der var dage hvor vi kun var 6 til træning så det var lige ved at jeg smed håndklædet i ringen, men efter en snak med spillerne og klubben kom der skub i det.
Vi er ikke i form men vi kan spille os ud af det og det gjorde vi så i dag. 1.halvleg var ikke imponerende men rimelig og 0-0 ved pausen. I pausen sagde jeg til spillerne at vi var ved at spille lilleput bold ingen markering og halse bag efter modstanderen. Det hjalp bedre markeringer og en helt anden gejst på holdet og en sejer på 1-0 var måske lige i underkanten men nok og en god start.
Nu skal vi følge op på tingende på tirsdag hvor vi skal til Lolland og kamp igen hjemme lørdag.

Henrik Pallesen
 

Opstart for ynglinge mandag d. 26-01-2009. - Opstartsprogram
Alle gamle og nye spiller mødes i klubben kl. 18.00 til møde og der efter er der leg på banen.
Nu skal vi i gang med den sure opstart. Vi skal spille i mesterrække og i en svær pulje.
Der vil være træning 3 gange om ugen + kamp i de første 2 måneder, hvis det er muligt bliver det 2 x grus / græs og 1 x svømmehal ellers bliver det 3 x grus / græs
Kik på opstartsprogrammet omkring tiderne.
Henrik Pallesen

 

14-01-09

Træning
Fysisk træning vil være i højsædet, da jeg synes at I mangler en del der.

Samarbejde mellem kæderne.
Vi vil stræbe på at efter 2 måneder vil en trup på 16 til 18 spillere blive udtaget til 1. holdet, som vil træne for sig selv mange gange. Resten af spillerne vil ikke blive glemt og får den samme træning men ikke med de andre. Sådan er det hvis vi vil noget med 1.holdet - ikke fordi at de andre spiller ikke kan spille fodbold men vi er nødt til at få tempoet op på 1.holdet, hvis vi skal have en mulighed i mesterrækken.

Svømning er et tiltag som jeg har taget, og det er for at der skal være adspredelse i træningen og hvis ordningen bliver til noget er det leg i svømmehallen i stedet for at løbe.

Ja løbe - nu har jeg sagt at jeg er modstander af at løbe på landevejen og det har I ikke gjort i min tid. Nu ligger det sådan at jeg har været på kursus SÅ nu fortsætter vi med ikke at løbe, da jeg ikke blevet inspireret af løbe træning for en fodboldspiller på landevejen. Det kursus jeg var på hed hvem er jeg.

Vi fortsætter med at vælge kampens spiller og personen bliver hædret til afslutningen, som er lørdag d. 20 juni 2009. Sæt den dato af nu så vi ikke kun er 4 spiller og en træner denne dag.

Så er der bøderne, jeg mener at vi skal fortsætte bøde ordningen men skal vi hæve priserne og til hvad. Jeg syntes at vi skal udtage 3 spiller som tager en beslutning sammen med Georg eller mig og de spiller skal også tage en beslutning om vi skal tage en tur til udlandet igen. Men hvis vi skal af sted igen skal der betales 50% ved den sidste friest for tilmeldingen.


Jeg kommer med flere info til mødet    
Henrik Pallesen
 

10-01-09 Opstart for ynglinge mandag d. 26-01-2009. - Opstartsprogram
 
25-11-08 Se forårets pulje i mesterrækken her 
 
25-11-08 Der sluttes af med de ucensurerede billeder fra holdets tur til Costa Brava Cup uge 42
billeder fra Spanien - her - og lidt flere
 
24-11-08 Denne side lukker ned - holdet kan følges Ringsted Herrefodbold under ynglinge under
Jeg har stoppet min opgave i god ro og orden og overlader herefter fornøjelsen til andre.
vh jan
 
29-10-08


Sommer i Costa Brava uge 42

29-10-08

Her er en beretning fra træneren i ynglinge afd.
Målet var at komme i mesterrækken når året sluttede - det vil sige en 1.plads i turneringen og ikke en 2.plads som sidste år.

Det mål blev indfriet og med 9 vundne og 1 nederlag og en målscore på 49-18, må man sige at det er tilfredsstillende. I de fleste kampe var der ikke megen modstand, og den vi fik var vi selv skyld i. Der har været en god disciplin på holdet og trænet flittigt. Nogle spillere har også spillet U21 -faktisk var vi storleverandør af spillere til U21. Der var nogle af spillerne som godt kunne mærke de mange kampe og træning, og om vi skal fortsætte U21 er ikke klarlagt pt.
Men et er sikkert - at det skal planlægges bedre. Nu har vi prøvet det og lært af vores fejl.

Det blev kun til 1 kamp i pokalen,  hvor vi skulle til Virum på en hverdags aften kl. 18.00, og det var ikke nemt - tæt trafik i København og vejarbejde gjorde at vi først var i Virum kl. 18.10 - så en hurtig omklædning og så i gang. Det  gjorde det ikke let. Vi kom hurtig bagud men som kampen skred frem var det RIF, der styrede spillet. Vi tabte kampen 4-3 så slut i pokalen.

Vi har også haft et 2.hold i år, for da vi startede i sommers, var der 30 spiller, men som tiden gik, var der nogle spillere, som ikke kunne spille kampe eller havde karantæne pga. dårlig opførelse på banen, så til sidst måtte vi trække holdet. Det er ikke godt nok hverken over for klubben eller de spillere som meget gerne vil spille kampe, så om det heder 2x11 mands eller 1x11 og 1x7 må vi se til næste år.

Så var vi en tur ti Costa Brava, hvor vi var 20 spillere og 3 ledere af sted i bus. Det var en lang tur men som tiden skred frem blev det til at holde ud - især for spillerne da vi var i bus sammen med U17 piger fra Taastrup.
Det var en hyggelig tur og spillerne overholde de aftaler, som vi havde givet. Med hensyn til hvad vi egentlig kom derned til - nemlig fodbold - gik det fint, vi vandt alle kampene og blev dermed nr.1 så det var hele busturen værd - både ud og hjem.

Så når jeg nu skal konkludere vores indsats her i efteråret er det kun positive ting at sige til alle spillerne FLOT, FLOT, FLOT. Og tillykke med oprykningen.
Jeg vil også takke de 2 holdleder George og Jan Larsen for deres indsats - uden jer var vi ikke kommet så langt.
Jeg vil også takke RIF-Fodboldsupport for den støtte, de gav spillerne til Costa Brava.

Til slut vil jeg sige noget om fremtiden.
Vi starter nok lørdag d.31-01-2009 til info og træning bag efter og så bliver der træning 3 gange om ugen.

Med venlig hilsen en glad og tilfreds træner
Henrik Pallesen  

19-10-08

Vinder af Costa Brava Cup - U18 B
RIF vandt finalen 10-9 efter straffespark, hvor Torbias sluttede med at redde Skjold Birkerøds sidste spark, hvorefter RIF scoredealer hvad, der skal ske
Se mere på www.costabravacup.com - eller ynglinge B

08-10-08

Træning efter efterårsferien
Efter hjemkomsten træner vi stadig tirsdag - hvor vi aftaler hvad, der skal ske

08-10-08

Korsør - RIF    2-4
Den sidste kamp skulle bare spilles, så det ud til, for vi kom hurtig bagud med 2-0. Det var som om at vi ikke kunne huske at hvis man ikke sidder tæt på sin modstander for de for meget spil.
Det blev der lavet om på i 2. halvleg og vi fik mere og mere spil. Kampen ende 4-2 til RIF så 9 sejre og 1 nederlag en målscore på 49-18 er flot. Det var ikke alle kampe som spillerne imponerede men i de fleste kampe var det flot fodbold. Tillykke med oprykningen til mesterrækken drenge. Nu tager vi til Spanien på lørdag 20 spiller og 3 leder det bliver sjovt og minimum 4 kampe inden vi skal spille sjællands mesterskab.
Henrik Pallesen
  

01-10-08

U21 RIF - Slagelse  0-3

27-09-08

Stenlille - RIF 1  2-10  - tillykke med oprykningen!!!
Så er vi vinder af puljen. Vi manglede 3 point og det fik vi
En kamp vi styrede fra kampens start. Efter 30 min førte vi 6-0, så der var ikke nogle problemer bortset fra at vi ikke sad tæt nok på vores markeringer. Det var en sand fornøjelse at se spillerne spille som aftalt. Hurtig kombinerings spil og næsten fuld udnyttelse af chancer. Nu er vi rykket op og vi vil fejre det på søndag, hvor vi skal spille hjemme kl.12.00. Jeg håber at der er mange i RIF’er,  der vil komme og sige tillykke til spillerne, for de har fortjent det.
Henrik Pallesen  

25-09-08

2. holdet trukket fra de sidste 3 kampe
Vi opgiver at samle hold til de sidste 3 2.-holdskampe - desværre er det for svært!!
Jan Larsen 

24-09-08

U21 RIF - Solrød  1-5     

22-09-08

Ny træningsbane - bane 5a -Baneoversigt - klik her
Henrik Pallesen     

21-09-08

Slagelse - RIF 1 3-6
Optakten var en klar opsang til spillerne, de skal tage det mere seriøst til træning og opvarmning før en kamp da det tydeligt kan ses når vi skal spille. Vi havde 3 afbud til kampen så Emil, Levent og Volkan blev kaldt til og de gjorde det flot. Dagens spiller som blev Murat havde fået en ny plads på banen, han skulle styre forsvaret og det gjorde han med bravur. Selve kampen var et stort pres på Slagelse målet og et hav af chancer vi skulle nok havde ført 4-0 efter 10 minutter men ingen mål HMMM. Forløsningen kom efter 15 minutter ved flot spil men 6 minutter sener reducerede Slagelse men kort efter fik vi føringen igen 2-1 og 3-1 som blev 1.halvlebs resultat. I pausen var der ikke så meget at sige til spillerne andet end at de skulle fortsætte med at side tæt på modstanderne og så spille det fodbold vi er så gode til. 2.halvleg kom i gang og vupti 3-3 men spillerne skal have ros for at de ikke faldt sammen men virkelig sloges for sagen og vi vinder kampen 6-3 og muligheden for mange flere men 3point i skabet dejligt. Nu mangler vi 3 kampe og 3 point mere så kan vi ikke røres fra 1 pladsen.
Henrik Pallesen     

15-09-08

U21 FK05 Sydsjælland - RIF 5-1

14-09-08

RIF 1 - Herfølge  1-3
Det var et hold vi vandt 5-2 over sidst, så spillerne var sikre på en gentagelse. Det så det ud til efter min mening, spillerne så lade ud og selvsikker. Det er noget man ikke skal for Herfølge spillede ok fodbold og RIF. havde svært ved at få spillet til at fungere. I slutningen af kampen får vi 2 gule kort og det blev svært at lave noget fremadrettede spil. Vi tabte kampen 3-1 og det var fortjent
Henrik Pallesen     

10-09-08

Korsør - RIF 1 2-4
En kamp som vi dominerede i 1. halvleg og et hav af chancer og godt spil, men en anden halvleg som vi skal smide i glemmebogen intet spil og Korsør styrede spillet. Vi vandt 4-2 og 3 point var hjemme

Henrik Pallesen     

01-09-08

RIF 1 - Stenlille  7 - 1 - Billeder fra opgøret her
Igen 3 point til ynglinge over Stenlille
3 gang var også lykkens gang med 7-1 til RIF slog vi fast at 1.pladsen er vores.

Optakten var at vi skulle starte med at få forsvaret til at spille sammen men Levent Cinar på mål og lade ham føle at vi stolede på ham og det gik også fint men man glemte lige at sidde tæt på modstanderne så de ikke fik så meget plads. Jeg må sige at nogle af spillerne så meget vattet ud og for første gang i de 3 turneringskampe vi har spillet vil folk ud på bænken. 1 halvleg sluttede 2 – 0 og det eneste jeg sagde i pausen var at de skulle side meget tætter på markeringerne og så fortsætte med at spille fodbold. Det gjorde de så også i 2 halvleg så man ikke så meget til Stenlille og 5 mål til RIF. og et enkel til Stenlille vidner jo også herom, lidt synd for Levent Cinar at han ikke formåede at holde buret rent men en ok indsats af ham.
Dagens spiller blev Lars Kjær med 9 stemmer.´
Henrik Pallesen     

29-08-08

2. holdets kamp søndag aflyses - vi har 9 afbud -
Den er tabt - Tuse ønskede ikke at flytte den

27-08-08

Træningsfri i morgen  torsdag.

27-08-08

Herfølge er trukket i RIF 2's pulje - klik her

27-08-08

Virum-Sorgenfri - RIF (pokalkamp)  4-2
Henrik Pallesen 

27-08-08

RIF 2 - Fårevejle  3-5
Sæsonpremiere for 2.-holdet - flot at vi har to fulde hold - og endda et par afbud.
RIF 2 spillede i perioder pæn fodbold- kom bagud 1-0 -  udlignede ved Volkan - kom bagud 2-1 - Lui udlignede, kom bagud 3-2 og 4-2, da kræfterne begyndte at slippe op - og også kom lidt i undertal efter et par bataljer, hvor modstanderne forløb sig - men hvor hævn også straffes - 2 gule til os - og et rødt til deres hystade.
Men holdet begyndte igen at spille bold og kom på 3-4 ved Lui. Kort efter scorede Fårevejle dog til 5-3 -og den sidste luft sev ud. En jævnbyrdig kamp med gode perioder og perioder, hvor der måske manglede lidt ilt til krop og hjerne./Jan

24-08-08

RIF - Slagelse  4-2
Så var det 2. kamp i puljen og modstanderen var Slagelse, et hold vi havde mødt før. Så de kunne ikke komme med nogen overraskelser. JO det kunne de der var nogle nye spiller med og Slagelse spillede i perioder flot fodbold. Vi kunne ikke få spillet til at fungere dårlige afleveringer, det kan skyldes at der var meget vand på banen og en masse vand der kom ned fra himlen eller at mange af spillerne havde været med til at spille U21 så det var 3. kamp på 4. dage. Vi  kom bag ud med 1-0 kort tid efter fik vi udlignet til 1-1 som var 1. halvlegs resultat. I pausen blev der snakket om at vi skulle side tætter på markeringerne og spille mere på kanterne. 2. halvleg var knap 5 min gammel og vupti 1 mål til RIF. 5. minutter sener endnu et mål til RIF. så nu førte vi 3-1 begge mål var spil over kanterne så nu var vi begyndt at spille fodbold men ak, vi faldt tilbage til samme spil som i første halvleg og Slagelse fik reduceret til 2-3 så nu fik Slagelse blod på tanden og pressede RIF. meget, men så fik vi en del kontra spil og en del forsøg og et af dem gik i mål til kampens resultat 4-2 til RIF./Henrik Pallesen 

21-08-08

U21B pulje 17  Viby - RIF 0-7

21-08-08

Ny pulje til RIF 2 - klik her

21-08-08

Herfølge - RIF  2-5. - dagens mand: Nikos
Vi skulle møde et hold som vi ikke kende så oplæget til kampen var at spille bolden rundt og ned i dybden og det gjorde vi. I de første ti minutter var Herfølge med i kampen, men efter at de havde løbet forgæves rundt i vores et to spil var der ikke mere i Herfølge. Vi styrede kampen suverænt og 1.halvleg ende kun 2-0 til RIF. I den 2. halvleg lavede vi  3 mål mere så stod den 5-0 til RIF. Af en eller anden årsag mente RIF. at Herfølge skulle have noget af klappe af så de fik 2 mål. Kampen ende altså 5-2 til RIF. Men vi kunne have lavet flere. Kampens spiller blev Nikos, men alle spillerne skal have ros for den indsats de lavede kampen igennem, jeg vil sige at vi rundbarberede Herfølge i 2 x 45 min. Flot drenge det var bare synd at Georg ikke så det for så ville han sige HHO)IUOY HOUJUUI ÆKLH. Det er Græsk og betyder SKIDE GODT DRENGE.

Henrik Pallesen

20-08-08 Pokalturneringen onsdag den 27. aug kl. 1800 - Virum-Sorgenfri (1) - RIF
Holdet blev nr. 2 i sin række-1 pulje før sommerferien - 25 points.
14-08-08 Lørdag den 16. aug. kl. 1500 træningskamp hjemme mod Boeslunde - mødetid 1400
Resultat 1-0 til RIF
10-08-08 Ændring i puljerne igen - Suså er flyttet over i 1. -holdets pulje
10-08-08 Resultater fra stævnet i Suså
Stenlille - RIF 0-0
Næstved - RIF 0-0
KB - RIF 2-0
Suså - RIF 0-2
 
07-08-08 Mødetid lørdag den 9. kl. 1300 ved klubhuset.
Flere rettelser i Suså-cup - ajourført kalender - klik her
 
02-08-08 Ny hjælpetræner / 2. holdsholdleder
Jan Larsen er trådt til i efteråret - han deltager i træningen under Henriks ledelse om torsdagen og er holdleder for 2.-holdet. Han håber og forventer, at der findes en holdleder mere til 2. holdet.
Han debuterede i dag.
 
19-07-08
Så går vi i gang med en ny sæson i Ringsted ynglinge afdelingen.
Vi starter tirsdag d.29-07-08 kl. 19,00 til et møde i klubhuset hvor i vil blive orienteret om den kommende sæson.
Efter mødet er der træning (fodbold kamp).
Trænings dagene vil være tirsdag 19,00 til 21,00 torsdag 19,00 til 21,00 lørdag tid er ikke fastlagt.
Vi glæder os til at se nye og gamle spiller til en ny sæson i RIF. /Henrik Pallesen
01-03-08

Lørdag den 01-03-08 kl. 1245 på grusbanen
Træningskamp mod Solrød

29-02-08

Ynglingenes pulje i Grusturneringen

 


 

 

  

 

 

 

 

 
Træner:

Henrik Pallesen
Bondesager 1
4220 Korsør
Tlf.: 26 30 27 95

Email:
hepa@hpservice.dk
Holdleder hold 1
George Vourexacis
Tlf.: 40 51 77 35

 


 

  newbie.dk

     
     
     
     
 
up2.gif (164 bytes)

up2.gif (164 bytes)